High5ive

Aviana

Aviana

Med ursprung från Sveriges egna Metaltown på västkusten, har Göteborgssönerna i Aviana gjort en av de största succeerna i modern Skandinavisk metalhistoria, med deras debutalbum ‘Polarize‘ (2017) via Rambo Music (GAIN/Sony Music Entertainment). Albumet med hitsinglarna ‘Solar’ och crossoverballaden ‘Canvas’  har streamats mer än 3 millioner gånger till dagens datum.

Bandet har hyllats som ett av nästa stora mest lovande Metalcoreakterna i Europa, och sätter därför Skandinavien verkligen på kartan i en annars kämpig industri. De har redan turnerat runt UK och Europa flertalet gånger med deras första album, både med och som headliner, med band som det japanaska Crystal Lake.  Bandet har också turnerat genom Japan bl.a. som support till Crystal Lake. 
I Japan spelade de bland annat i Sendai, Osaka, Nagoya.

2019 kom Aviana starkt tillbaka med deras singel ‘Heavy Feather’ och annonserade samtidigt att de signat med det tyska bolaget Arising Empire (Nuclear Blast). Allt detta samtidigt som man presenterade deras nya sångare Joel Holmqvist (ex. Oceans Red, Walking With Strangers).
Sedan dess har bandet turnerat runt i Europa tillsammans med band som The Word Alive, Make Them Suffer, Of Virtue och Adept.
Deras andra fullängdsalbum ‘EPICENTER’ släpptes den 23e augusti och innehåller bl.a. singlarna ‘Heavy Feather’, ‘My Worst Enemy’, ‘Red Sky’ och‘Frail’.

Aviana är:
Joel Holmqvist – Vocals

Aviana

www.avianaofficial.com | Norrköping, Sweden

OMRÅDE FÖR REPRESENTATION

Worldwide

AGENT

(UK/Europe/Russia): maarten@avocado-booking.com

(Rest of the world): stoffe@high5ive.se

SENASTE RELEASEN

‘Overcome’ single| Release date: 2021-11-05 (Arising Empire/Nuclear Blast)

FEATURED

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro
Have no product in the cart!
0