High5ive

OM HIGH 5IVE

High 5ive är en sverige-baserad Music Management & Booking/Event argentur som främst fokuserar på att hjälpa artister(främst artister inom rock- och metalscenen) med bokningar.
Vi erbjuder de artister som vi representerar, hjälp med management, tour management, bokningar av shower och turnerer inom Europa, Scandinavien och för vissa, även internationellt. Vi har mer än 10 års erfarenhet inom industrin.

Sedan grundandet av argenturen 2016 har High 5ive vuxit snabbt och fram till, samt för närvarande arbetar vi med ledande band inom den alternativa sektorn, så som t.ex. Adept, Abandoned By Bears, Aviana, Awake The Dreamer och Ghost Iris för att nämna några. Utöver det  arbetar vi också på konsultbasis med diverse samarbeten, med andra artister och bolag.

Vår huvudsakliga fokus har och kommer alltid att vara ‘artistens utveckling’.  För att nå de gemensamt uppsatta målen gör vi alltid vårt bästa för att vara tillgängliga ‘at all times’ för artisterna. Vi tror också på att hålla en nära, nästan familjeliknande relation till våra band. De flesta bandmedlemmarna vi jobbar med brukar se oss som ytterliga en medlem i deras band, istället för en vanlig utomstående part. Vi tror att vi tillsammans kan uppnå så mycket mer, på det viset.

Tillsammans är vi framtiden för core!

Bästa hälsningar,
High 5ive Music Teamet

Crystal Lake
Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro
Have no product in the cart!
0